1 av 3
Calle Åberg
2 av 3
Calle Åberg
Paulina "Paow" Danielsson
3 av 3
Paulina "Paow" Danielsson - Foto: Stella Pictures / Stella Pictures

Paow polisanmäler Paradise Hotel-Calle

Paradise Hotel deltagarna i storbråk.


Stämningen mellan Paradise Hotel-deltagarna Paulina "Paow" Danielsson, 21 och Calle Åberg blev hektisk tidigare idag. 

Under veckans avsnitt av Paradise Hotel har vi fått se en del dispyter mellan de två deltagarna, något som beror på att Eric Hagberg, 20, fick komma tillbaka och rörde om i grytan. 

Cyberbråkar

Paow och Calle, som till en början var ett starkt par inne i huset bråkar nu via sociala medier.

"Calle är jävligt mycket spel för galleriet. Han leker ”good boy” och ”familjekille”. (...) Att han har flickvän hemma men ändå höll på med mig i somras när dom var ihop. Att han sitter hemma hos mig och säger ”jag är inte som Christian, jag ligger inte runt på mina bargig”.. Fast jag hört från *nämner inga namn* att Calle ligger på varenda jävla bargig han är på. Så jag undrar vad leker han? Jag hatar folk med fasad. Hoppas hans fasad faller lite nu.”, skriver Paow på sin blogg, enligt Aftonbladet. 

Calle har svarat på inlägget på Instagram, där han lagt upp en gammal bild på Paow.

"Det börjar med att hon kommenterar på bilden med mig och Mariam att jag ligger med fyra tjejer på varje bargig jag är på! Och där är det en stor lögn! Men jag frågar er, väljer ni att lyssna på mig eller på den misslyckade b-kändisen som går på Stureplan nerdrogad av kokain, som till och med varit nära på att dö av massa överdoser", skriver Calle i inlägget. 

Paow har polisanmält inlägget

"Jag är trött på killar som behandlar tjejer som svin. Jag har polisanmält honom för förtal. Han skriver ju att jag tar droger och hållit på att ta överdos. Det stämmer absolut inte, säger Paow, säger Paow till Aftonbladet. 

Calle har nu ändrat sin bildtext på Instagram och tagit bort texten där det står att Paow tagit kokain. Han vill inte kommentera bråket utan hänvisar till vad han skrivit på sitt Instagramkonto, skriver Aftonbladet


/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!